Hotel Monument
Mrakovica

Kategorisan sa 4 zvjezdice, hotel Monument svojim gostima nudi vrhunsku uslugu koja će Vaš boravak u ovom hotelu učiniti nezaboravnim. Hotel je smješten na Mrakovici, na oko 300 m od Memorijalnog kompleksa. Hotel raspolaže sa 31-om vrhunski opremljenom sobom i 11 luksuznih apartmana, sa ukupno 130 ležaja.

Za učesnike na Kozari Ultra Trail u terminu 20. - 22. Aprila 2019 god. cijena noćenja sa doručkom iznosi 21€ po osobi i po danu (uključena boravišna taksa i osiguranje gostiju).

Gosti Hotela na raspolaganju imaju parking mjesto.

Kontakt telefon za rezervacije je 00387 52 483 777
e-mail: monument@teol.net

Hotel Monument - Mrakovica Website

Kamp parcela
Mrakovica

Kamp se nalazi na livadi u sklopu Hotela Monument, jednoj od najkristalnijih i najpoznatijih na Kozari - Mrakovica. Zalazak sunca, buđenje u čistoj prirodi uz prijatne zvukove je nešto što nema cijenu. Ako u Vama postoji avanturistički duh nećete ostati ravnodušni na ovaj događaj. Aktivni odmor u svakom smislu te riječi ispunjen sportskim aktivnostima - ispunićemo sve Vaše želje.

Kamperi na raspolaganju imaju parking mjesto.

Broj parcela za šatore je ograničen.

Da biste kampovali morate da ponesete svoju opremu.
Obavezna oprema :

  • šator
  • podloška za spavanje
  • vreća za spavanje

Kontakt telefon za rezervacije je 00387 52 483 777
e-mail: monument@teol.net

Kamp parcela Mrakovica Website

NEED
TRANSFER?

“DD DRIVE” RENT A CAR nudi iznajmljivanje automobila sa uslugama vozača. U zakazano vrijeme i na određenom mjestu naš vozač će doći po Vas i/ili Vaše stvari te će uz bezbjednu vožnju, preciznost i profesionalnost izvršiti dogovorene usluge.

Kontakt telefon za rezervacije je 00387 66 33 99 99
e-mail: rentacar.dddrive@gmail.com

DD Drive Website

Kozara Ultra Trail